Кейт и Меган стартират общ проект /Приключиха ли с кралските драми?/

Кейт и Меган с общ филм сн. Инстаграм
0

Край на драмите, Кейт и Меган с общ проект

Чудо! Кейт и Меган стартират общ проект. Невероятната новина предизвика истински хаос в Британия. И още повече сред медиите, които бяха сюрпризирани последни за събитието.

Въпреки че отношенията в кралското семейство са обтегнати от известно време, според източник от двореца, Кейт Мидълтън (39) и Меган Маркъл (40) са по -близки от всякога. А анонимен източник разкри за американските медии , че те в момента обсъждат и възможностите за съвместно сътрудничество.

„Меган и Кейт всъщност се разбират много добре. И поддържат непрекъснат контакт. Меган говори с нея дори за сътрудничество по проект за „Netflix“, разкрива още източник.

Това е документален филм, който ще разкаже повече за благотворителната дейност на Кейт и влиянието й в областта на филантропията.

Според източника, Кейт е възхитена и поласкана от предложението. И вярва, че сътрудничеството им е първата стъпка към изграждането на по-добри отношения с Меган.

Двете херцогини започнаха да стоплят отношенията си от момента, в който Меган проговори за аборта си. Миналата година тя разкри, че е направила спонтанен аборт. За щастие, скоро след това забременя, а това лято роди и второто си дете. Кейт, която никога не е признавала, че е правила спонтанен аборт в първата година от брака си, този път се обади, за да подкрепи снаха си. И така двете започнали да се сближават постепенно, твърдят от изданието „New Idea“.

Кейт и Меган с общ филм сн. Инстаграм
Кейт и Меган с общ филм сн. Инстаграм

Очевидно Кейт няма проблем с факта, че Меган и принц Хари подписаха многомилионна сделка с Netflix миналата година. И се съгласиха да произвеждат ексклузивно съдържание, документални филми, шоута, игрални филми и програми за деца и възрастни. Двойката подписа договор за 150 милиона долара. Изненадващо, херцогинята на Кеймбридж, която е изключително дистанцирана от всякакви подобни изяви, този път се съгласи да участва в проекта. И дори ще се включи в него.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.