Кралски биограф: Принц Чарлз трябва да се разведе с Камила, ако иска да бъде крал! Преглеждания: 1512

0
Оценете този post

Коронацията на принц Чарл може да означава края на брака му с Камила

Връзката и бракът на принц Чарлз и съпругата му Камила са съпътствани от различни скандали от самото начало. И въпреки че са изминали 25 години от развода на Чарлз, който бележи края на брака му с трагично починалата рринцеса Даяна, ехото от миналото още звучи. Много фенове на принцесата на народа все още не са простили на него и бившата му любов Камила. И не я искат за кралица.

Ето защо авторът Робърт Лейси в книгата „Битката на братята“, заявява, че коронацията на Чарлз, която според експертите е планирана за следващата година, може да означава край на брака му с Камила.

А именно, както е обяснено в гореспоменатата книга, много британци не могат да приемат факта, че в близко бъдеще трябва да приемат 73-годишната херцогиня за кралица.

Въпреки че мнозина все още я обвиняват, че е провалила брака на бившата кралска двойка, според Робърт Лейси, Камила е най -притеснена, че е влязла в семейството в най -лошия възможен момент за тогавашните млади принцове Уилям и Хари – когато майка им умира трагично. Поради това обществеността я възприема като тази, която допълнително е увредила психичното им здраве. И затова не искат да я видят като тази, която ще бъде начело на кралството.

С оглед на всичко това, авторът на книгата, не изключва възможността Чарлз да прекрати брака си с Камила преди коронацията му. Тя беше официално потвърдена през 2005 г., за да се успокои обществото. И да се изясни кой ще вземе короната като крал.

Бракът на Чарлз и Камила под въпрос  сн. Инстаграм
Бракът на Чарлз и Камила под въпрос сн. Инстаграм

Въпреки че няма официално потвърждение на тези изявления, за развода на тази кралска двойка е писано няколко пъти. А „шепотите“ за това са зачестили именно сега. Когато се твърди, че кралицата ще предаде трона на сина си тази година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.