Не е за вярване! Магърдич Халваджиян би шута на…

Очаква се и смяна на панелистите
0

Очаква се и смяна на панелистите

Магърдич Халваджиян изненада всички с това уволнение.

Както вече стана ясно през есента се завръща хитовото риалити шоу „Маскираният певец“.

Снимките за визитките на участниците вече са започнали, издават от кухнята на шоуто.

Магърдич Халваджиян
Очаква се и смяна на панелистите

Оказа се, че Васил Василев-Зуека няма да бъде водещ. На малкия екран като водещи ще застанат Герасим Георгив-Геро и Мария Игнатова.

Дали Зуека ще се скрие под някоя от маските, или ще тръгне по стъпките на Рачков със самостоятелен проект, остава загадка. Тя ще бъде разкрита при старта на новия телевизионен сезон. Така освен смяна на състава на водещите, феновете очакват да има и смяна в панелистите.

Владо Пенев, Алекс Раева и Азис също няма да влязат в ролята на музикални детективи от септември. Кои ще бъдат участниците, скрити зад костюмите, ушити от Кремена Халваджиян, остава загадка. Това не пречи на информирани фейсбук потребители да обсъждат предполагаемите имена. Около евентуалните участници се спряга името на Фики, пише „Хотнюз“.

След като не успя да се добере до победа в миналия сезон на „Като две капки вода“, Магърдич Халваджиян дава нов шанс на младия Стораро.
Запознати твърдят, че и Люси Дяковска е част от предаването тази година. Тя се разписа в германския еквивалент на телевизионното шоу, където отпадна още в самото начало.
Дяковска се появи с костюм и маска на лилав октопод, припомня show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.