Къци Вапцаров се пусна без дрехи в прегръдките на… (ФОТО) Преглеждания: 1638

0
Оценете този post

Той е категоричен, че това е любов от пръв поглед

Шоуменът от близкото минало Къци Вапцаров успя за пореден път да привлече вниманието върху личността си.

Прави впечатление, че телевизионната ексзвезда Къци Вапцаров напоследък е много активен в социалните мрежи. Той споделя всяка своя крачка или вълнение с последователите си.

Къци Вапцаров
Той е категоричен, че това е любов от пръв поглед

Така на един кадър, публикуван наскоро, се видя в кого се гушка Къци Вапцаров. На въпросния кадър той е гол до кръста. По-надолу не се вижда!

Къци Вапцаров показа умилителна снимка, на която е с красива… котка. Историята с животинката е много интересна, тъй като е любов от пръв поглед. Легендарният водещ я среща в заведение в Гърция и я прибира със себе си.

В момента Къци е отново на почивка в Гърция. Той обаче е категоричен, че наесен се прибира с котарака. Негови приятели са възхитени от животинката, която е супер гальовна и привързана към Къцамун. Припомняме, че този прякор му бе измислен от Фънки по време на общото им участие във „ВИП Брадър“, пише show.blitz.bg.

За никого не е тайна, че тогава между двамата възникваха доста спорове. В нередки случаи Къци Вапцаров се сърдеше като малко дете. Може би точно това провокира Фънки да го вземе на мушка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.