Азис показа новата си любов (ФОТО)

Гласувайте за статията

До неотдавна той бе категоричен, че няма намерение да се влюбва

Поп фолк иконата Азис се похвали с нова голяма любов в профила си в Инстаграм.

На кадъра той нежно е допрял чело в челото на татуиран мъж. За огромно съжаление на почитателите му, непознатият за тях мъж се вижда само в гръб.

Азис

До неотдавна той бе категоричен, че няма намерение да се влюбва

Личи си обаче, че е почитател на фитнеса като певеца.
Азис пише под снимката просто love, а в хаштаговете – #Mybiglove („моята голяма любов“), #gayrights и #humansrights.

Дали славеят на поп-фолка е наистина отново влюбен, или използва снимката в кампания за защита на правата на хората с различна сексуална ориентация? Засега не ни остава нищо друго, освен да гадаем.

Припомняме, че в началото на лятото в телевизионно интервю по Нова тв, Азис сподели, че в живота му няма изпепеляваща любов. Тогава той дори сравни любовта с болест. Той дори подчерта, че влюбените променяли своя изказ, поведение, настроение. На всичкото отгоре според него влюбеният ставал маша в ръцете на човека, към когото изпитва чувства.

Затова Азис бе категоричен, че дори нямал намерение да се влюбва. Може би все пак съдбата е имала други планове за него, коментира „Монитор“, цитиран от pik.bg.

Междувременно неотдавна стана ясно, че множеството трансформации на Азис, са се превърнали в тема за дипломна работа на студентка от УНСС. Най-интересното в случая е, че работата й е получила отлична оценка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар