Силвена Роу обяви официално: „Мастършеф“ слиза от екран!

Силвена Роу слиза от екран сн. Инстаграм
0

Силвена Роу слиза от екран

Силвена Роу официално слиза от малкия екран в България за неопределено време. Феновете на топ кулинарката занапред ще могат да я гледат единствено в интернет. Причината – в Би Ти Ви взеха окончателно решение да спрат излъчването на шоуто „Мастършеф“, в което блондинката бе най-голямата звезда. Кога ще върнат предаването в ефир? Това в момента не се обсъжда.

Без „Мастършеф“

Най-популярната българка на световните кулинарни сцени потвърди тези дни новината на „Уикенд“, че „Мастършеф“ няма да има нов сезон догодина. Докато чака да върнат в ефир състезанието за готвачи, Силвена Роу започна да снима собствено предаване, което се разпространява само през интернет.

Именно чрез него тя обяви, че работата по „Мастършеф“ засега е замразена. В същото време обаче обеща, че паузата няма да е вечна, а ще дойде ден, в който шоуто ще се завърне на екран.

Собствен канал

Ето точно какво каза Силвена пред камерите на собственото си ново предаване: „Може да няма „Мастършеф“ за момента, но ще продължаваме. Набираме малко скорост… там… нали разбирате? Лека почивка. Започвам нещо ново. Това е моят собствен канал, в който ще споделям чудесни рецепти“.

Шеф Андре Токев

Засега само един от тримата членове на журито на „Мастършеф“ остава в Би Ти Ви. Това е шеф Андре Токев. Той продължава да работи по предаването си „Ловци на храна“, което се завръща на екран през септември.

В новото издание ще му партнира актьорът Константин Таквор, който участва в последния излъчен до момента сезон на „Мастършеф“. Петър Михалчев към момента се въздържа от медийни проекти, а Силвена снима своето интернет шоу от собствената си кухня в дома си в Англия.

След като прекара години наред в Дубай, развивайки ресторантьорски бизнес, сега тя отново е със семейството си на острова. Какво става с ресторантите й в емирството, засега не е споделила.

Но пък показа своята внучка Изелла, която тези дни стана на годинка. Родителите на детето не му давали никаква вредна храна – не позволявали в менюто му да влиза нито сол, нито захар.

Щастливата баба се научила да готви бебешка храна с подправки, които не са вредни за здравето и в същото време помагат за добрия й вкус. В едно от предаванията си например тя прави шоколадов мус с вода от варен нахут, без да добавя захар.

Дали е вкусно? Според самата Силвена – да, макар че от записа, в който се вижда как дава на детето от лакомството, изглежда, че внучката се опитва да го изплюе. Това е първият десерт, който тя опитва. Възможно е действително да е добър, но детето просто да не си пада по сладкото.

А защо няма да има „Мастършеф“ следващата година? Както „Уикенд“ вече писа, телевизията е заложила нови скъпи формати в програмната си схема, както и два сериала, които финансира.

Силвена Роу слиза от екран сн. Инстаграм
Силвена Роу слиза от екран сн. Инстаграм

Риалититата са „Сървайвър“ и „Ергенът“, а сериалите – „Съни бийч“ и „Татковци“. За кулинарни състезания не останали нито пари, нито ефирно време, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.