Поли Генова смая с прозрачен тоалет

Бременната Поли Генова може и да стана изпълнителка на годината на наградите на "БГ Радио", но това не се отрази кой знае колко върху интереса към нейния първи голям самостоятелен концерт. Събитието беше преди дни в Пловдив. Изпълнителката пя пред рехава публика, но за сметка на това излезе на сцената по бельо.

Прозрачен тоалет

Феновете, които се бяха събрали да слушат Поли в Античния театър в Пловдив, бяха меко казано изненадани да я видят, издокарана в напълно прозрачна рокля. Тоалетът, както се вижда от снимките, изглежда по-скоро като наметка, която се носи в спалнята пред отбрано общество от тесен кръг последователи, отколкото като нещо, в което можеш да се появиш пред много хора. Въпреки това обаче звездата не се поколеба да застане именно в него пред своята публика и то на емблематично място като Античния театър. Тя изглеждаше така, като че ли е забравила да си сложи  подплатата, а черното й бельо ясно се очертаваше под прозрачната материя. Гледката бе още шокираща предвид напредналата бременност на Поли, която иначе е сериозна изпълнителка, има сериозна връзка, щастлив годеж и двегодишен син. Не е ясно как са се чувствали колегите на певицата, сред които е Любо Киров, който се слави с добър вкус, заставайки до нея по време на шоуто. В подобни случаи хората отстрани виждат модния гаф, но се правят, че не го забелязват. По същия начин и музикантите на сцената пяха и свириха с Поли, преструвайки се, че не виждат нищо нередно в нейния вид. За щастие на публиката, звездата си бе подготвила и други дрехи, благодарение на които конфузните ситуации с външния й вид бяха ограничени само в част от концерт, вместо да продължават цяла вечер.

Рехава публика

След масираната реклама, която си направи в медиите преди концерта, Поли излезе пред доста рехава публика. Според запознати, причината не е била единствено в пандемията, заради която в продажба са били пуснати по-малко места отколкото би могъл да събере Античният театър. Интересът към изявата й е бил доста слаб и секторите встрани от сцената бяха почти празни. Въпреки всичко изпълнителката е доволна от концерта си. Тя от години разказва как работи на сцената от 4-годишна, пише "Уикенд". [caption id="attachment_676483" align="aligncenter" width="276"]Поли Генова пя на сцената по бельо сн. Инстаграм Поли Генова пя на сцената по бельо сн. Инстаграм[/caption] Сега е на 34 години, което означава, че кариерата й до момента е продължила цели 30 години. На този фон изглежда странно, че концерта в Пловдив е първият голям в живота й. Но на родната сцена са ставали и по-странни неща, предават от hotarena.net.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Poli Genova (@poli.genova)