Сега Джак Брускбанк е наказан и няма да обикаля света с голи модели

В кралската фамилия на принцеса Йожени буквално нито един ден не минава без скандали. Ако по -рано главните герои бяха Меган Маркъл и принц Хари, то това , което се случва в семейството на внучката на Елизабет II и нейния съпруг Джак Бруксбанк , е от особен интерес . Зетят на британската кралица остави съпругата си и шестмесечния си син и отиде на работно пътуване до остров Капри. Той отлетя там като посланик на марка спиртни напитки - компанията спонсорира социално събитие. Папараците обаче успяха да станат свидетели как Джак прекарва времето си извън работа. Снимките, на които съпругът на принцесата е заловен със знойни красавици в бикини на яхта, буквално се разпространиха по целия свят. В същото време пикантността на ситуацията се добавя и от факта, че едно от момичетата прави  слънчеви бани топлес .

Майката на принцеса Йожени защити зет си. Сара Фъргюсън подчерта, че Джак е перфектният съпруг и баща. Топлес мацки, а? Мъжът на принцеса Йожени си сменя работата след скандала с моделите

[caption id="attachment_676476" align="aligncenter" width="500"]Топлес мацки, а? Мъжът на принцеса Йожени си сменя работата след скандала с моделите - Снимка 2 Сега Джак Бруксбанк ще има повечв време за син си и съпругата си[/caption] Самата внучка на Елизабет II обаче мълчи и не коментира ситуацията. Но сега стана известно, че Джак ще трябва да смени работата си - и може би бизнес пътуването му до Капри беше последното му като посланик. Избраникът на принцесата ще оглави счетоводната кантора на баща си, който най -накрая се пенсионира през юни. „Сега е време Джак да поеме семейния бизнес“, цитира Daily Mail думите на вътрешен човек от семейството. Кой знае, може би затова съпругът на Йожени е решил най -накрая да съчетае бизнеса с удоволствието, като се позабавлява за последно?