Дара показа новото си гадже

Певицата Дарина Йотова - Дара доскоро пазаеше в тайна кой е мъжът до нея, но вече стана ясно, че това е 25-годишният Мартин Димитров.

Общи снимки

До момента варненката не е коментирала как точно е пламнала страстта помежду им, но пък е пускала техни общи снимки в социалната мрежа. Новото гадже на изпълнителката се занимава с маркетинг и името му не е известно в публичното пространство, пише "Уикенд". Не е ясно точно от колко време са заедно, но по всичко личи, че са щастливи един до друг.

Първи впечатления

Дара споделила пред свои приятели, че първоначално била впечатлена най-вече от мускулите на младия левент. После си допаднали и на интелектуално ниво - установили, че имат сходни възгледи за живота и еднакви представи за това какво искат от една връзка.

Отслабване

Говори се, че именно заради новото гадже в последно време певицата е отслабнала и се е разхубавила. Тя мина на хранителен режим и успя да свали килограми за лятото. "Освежих организма си, ума си и тествах добре волята си", коментира звездата, която наесен ще бъде ментор в шоуто за таланти "Гласът на България". След като се раздели с колегата си Константин Трендафилов, известен повече като Папи Ханс, Дара дълго време бе сама. Тя имаше кратка афера с диджея Живко Гичев, но отношенията им не успяха да прераснат в нещо по-сериозно. За сметка на това, любовта й с Мартин процъфтява, радват се нейни близки. Дара уж щеше да крие личния си живот, но след като бившия й Константин се показа с друга жена, и тя реши да смени тактиката.

Папи Ханс

Папи Ханс официално представи актуалната си приятелка наскоро - във видеоклипа към песента си "Моряк", но  иначе с чаровната актриса и манекенка Сара Драгулева са заедно от 1 година. Запознати издават, че двойката даже вече живее под един покрив. Трендафилов за сефте показа приятелката си в канала за кратки видеоклипове Тик Ток, но не бързаше да споделя подробности за взаимоотношенията им. А и феновете му веднага почнаха да я сравняват с Дара. "Aмa къдe e Дaрa?!", "Зaщo изнeвeрявaш нa Дaрa?", "Дaрa e пo-хубaвa!", кoмeнтирaха пoчитaтeли нa изпълнителя. Въпрeки чe e рaздeлeн c Йотова oт три гoдини, вce oщe понякога гo cвързвaт c нeя зaрaди крeпкaтa им дружбa. От време на време дори се появяват слухове, че са събрали, но те, разбира се, са далеч от истината. Кoнcтaнтин и Дaрa прoдължaвaт дa ca мнoгo дoбри приятeли, нo рoмaнтичнaтa им връзкa oтдaвнa e приключилa. [caption id="attachment_676436" align="aligncenter" width="205"]Дара залюби 25-годишен левент сн. hotarena.net Дара залюби 25-годишен левент сн. hotarena.net[/caption] С днешна дата и двамата имат нови връзки и нямат намерение да се връщат към миналото, предават  от hotarena.net.