Вихра Петрова с разтърсващи признания

Гласувайте за статията

В интерес на истината в Гърция влизам във водата

Бившата съпруга на опосума Иван Христов – Вихра Петрова, направи разтърсващи признания.

Ако някога сте си задавали въпроса дали има човек, който да не обича морето, то отговорът е „има“ – Вихра Петрова.

Вихра Петрова

В интерес на истината в Гърция влизам във водата

Бившата телевизионна водеща втрещи последователите си в мрежата с подробно описание на нещата, които прави на плажа. В момента Вихра Петрова е на море с дъщеря си. Това обаче се оказва доста неприятно преживяване за нея. Летовници се хванаха за главата от изпълненията й.

Ето какво пише тя във „Фейсбук“:
„На плаж ходя рано към 7.30 и си тръгвам в 10.30. Рядко влизам във водата, не защото не ми харесва, а защото ми е ужасно студено. Не обичам да се печа, не ме интересува дали съм черна /и без това до 10 дни ще избелея, струва ли си тормоза/. Освен това е аристократично да си бял.

Основно времето си на плажа го използвам за четене, гледам да наваксам. Нямам време през годината да чета толкова, колкото искам. Ако дъщеря ми е във водата я гледам непрекъснато въпреки, че е отличен плувец.

В интерес на истината в Гърция влизам във водата, там е топло. Е, не Бог знае колко често, но влизам.
Нептун меко казано не е любимата ми планета, неговото хлъзгаво влияние, илюзиите, заблудите, безтегловността и безвремието, в които може да те вкара не ми харесват. Намирам тази планета в ниските й проявления за най-коварната от всички.

Ако имате напрегнат аспект в картата си или образуван от транзити, то това е един доста неприятен период. Живееш във филми и дори не можеш да осъзнаеш, че е така. Вършиш неща, които никога не би направил и когато аспектът премине се чудиш как е възможно изобщо да си свършил всички тези неща, да си разсъждавал така, да си се държал толкова неадекватно, но това е Нептун.

И аз така, на морето съм като в летаргия и понеже съм човек на действието, повече от 5 дена не издържам“, категорична е Вихра Петрова, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар