Силвия Юрукова: Не е вярно, че Деси Радева ме е гонила и обиждала! (виж тук)

Гласувайте за статията

Силвия Юрукова отрече клюките за Деси Радева!

„Деси Радева не ме е гонила като кандидат-снаха и в тези твърдения няма нищо вярно. Абсолютна лъжа и измислица са. В шок съм“.

Деси Радева

Деси Радева и Силвия Юрукова не са имали дърления

Така топлес моделката Силвия Юрукова коментира пред вестник „България Днес“ медийни публикации, според които моделката не се понравила на съпругата на президента Румен Радев като кандидат-снаха за сърцето на единствения й син Страхил.

Поредната кандидат-снаха била изоставена от волейболиста, след като майката не одобрила нейната недобра репутация. Става дума за моделката Силвия Юрукова, известна със скандалните си изяви във Вип Брадър и топлес снимки. Двамата със Страхил имали афера, започнала в социалните мрежи, където се запознали.

Преди време обаче недоброжелатели на двойката пуснали в интернет техни лични кореспонденции, в които се уточняват кога ще се срещнат и разменят мили любовни реплики. Те достигнали до Радева и тя обстойно проучила възлюбената на сина си.

Не останала никакъв доволна от нейната публична слава. Веднага се намесва в отношенията им и към днешна дата всичко между Силвия и Страхил е минала история, като двамата дори не са съхранили приятелството си в интернет.

„Това е стара и претоплена история, която нямам идея защо се публикува. В нея няма капка истина“, коментира Силвия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар