Георги Христов изплака, че…

Гласувайте за статията

Певецът не пропуска възможност да се ожали

Певецът Георги Христов разочарова много сериозно феновете си с последния си пост във „Фейсбук“.

С него той оповести много тъжна новина.

Георги Христов

Певецът не пропуска възможност да се ожали

Почитателите на изпълнителя на „Черно и бяло“ очакваха от него голям концерт в столицата.
Той обаче отново ги удари с мокър парцал и разкри какво важно решение е взел за бъдещето си като музикант.

Георги Христов не пропусна възможност да се ожали от финансовото си състояние.
„Скъпи мои, приятели и почитатели. Поради ситуацията в България съм отново принуден да преместя концерта си в София. При 150 % по-високи наеми и разходи, и 50% разрешена заетост в залата, би било лудост от моя страна! Съжалявам, невъзможно е! Нямам, и не съм молил за спонсорство от никого. Очаквайте скоро новата дата за 2022 г.“, написа той във „Фейсбук“.

Георги Христов отменя датата на концерта си в столицата за трети път. Колкото и неприятно да е усещането за неговите почитатели, те проявяват разбиране и чакат с нетърпение следващата дата. Събитието бе планувано за 4 ноември в зала 1 на НДК. Фалшивата новина за налагане на мерки в столицата го принуди да изтегли концерта. След като стана ясно, че към момента не се предвиждат такива ограничения, Христов не е коментирал нищо.

Близки до певеца издават, че той е притеснен от ситуацията в момента и дори да не бъдат въведени ограничения сега, то със сигурност в близките месеци ще се стигне до затягане на мерките. Затова е решил по-рано да предприеме нещо за прекратяване на концерта, докато не е загубил повече пари. Към момента той отказва всякакви ангажименти в очакване да настъпят по-добри времена, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар