Силни болки измъчват Венета Райкова цели 30 години (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Венета Райкова доскоро е живяла в истински кошмар

Венета Райкова доскоро e живяла в истински кошмар. Tя споделя, че в продължение на 30 години ежедневно страдала от силно главоболие, което не успявала да пребори с хапчета.

Диагноза

Лекарите така и не могли да й поставят категорична диагноза, въпреки че няколко пъти се подлагала на ядрено-магнитен резонанс и други изследвания. Спасила я единствено иглотерапията при известен специалист в областта.

Хвалби

Авторката на бестселъри до днес не спира да хвали доктора, който я излекувал с класическа акупунктура и други по-модерни методи, включващи миопунктура – съвременна диагностична и терапевтична система, чрез която  тънки игли се въвеждат с хирургическа прецизност в най-дълбоките и труднодостъпни мускули на тялото. Така Венета се изцерила не само от силното главоболие, но и от болките в гърба и кръста.

„Нов човек съм, откакто се запознах с доктор Стивън Нинов, затова искам отново да му благодаря и да му пожелая да е жив и здрав, каквато съм аз сега благодарение на него! Често отивам в клиниката направо в „насипно“ състояние и си тръгвам след минути без болки!

30 години страдах от много силно и нетърпимо главоболие, не са откривали причината, а той за две минути ми го излекува без хапчета, мазила или рехабилитации!“, доволна е Венета.

Докато намери лек за болежките си, Райкова преминала през различни страшни диагнози. Виден столичен медик я наплашил, че има тумор в мозъка, но за щастие се оказало, че е сбъркал. Друг пък я убеждавал, че има проблеми с кръвоносните съдове в главата и шията, но и това било отхвърлено впоследствие.

Мъчителни пристъпи на главоболие

Писателката и водеща нееднократно се е оплаквала, че в миналото е стигала до 3 аспирина на ден заради мъчителните пристъпи на главоболие. Моментите, когато се чувствала напълно добре, били рядкост.

Допълнително я тормозели неразположения в областта на кръста, ала накрая извадила късмет и попаднала на специалист, който да я спаси от страданията.

„Който има подобни проблеми, да прочете и да се възползва от уменията на този чудодеец! Не е платена реклама, никога не качвам подобни в профила си!“, категорична е Венета, писа „Уикенд“.

Продължение на хитовия й роман

Междувременно авторката заяви, че продължението на хитовия й роман „Триумфът на кучките“ ще излезе на 23-ти август в книжарниците в цялата страна. В момента могат да се правят предварителни поръчки онлайн.

Венета Райкова в продължение на 30 години ежедневно страдала от силно главоболие сн. Инстаграм

Венета Райкова в продължение на 30 години ежедневно страдала от силно главоболие сн. Инстаграм

Райкова е изключително доволна, защото всичките й книги бързо се превръщат в бестселъри и интересът към тях е огромен. Тя се надява новият й роман да застигне, че и да надмине успеха на предишните, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар