Кристина Апългейт призна за тежко заболяване

Това далеч не е първият й сериозен здравословен проблем
0

Това далеч не е първият й сериозен здравословен проблем

Актрисата Кристина Апългейт призна, че страда от тежко заболяване.

Тя е позната на българските зрители от култовия сериал „Женени с деца“.

Кристина Апългейт обяви, че е диагностицирана с множествена склероза.
Актрисата съобщи неприятната вест на своите фенове със свой пост в социалната мрежа Twitter.

Кристина Апългейт
Това далеч не е първият й сериозен здравословен проблем

„Здравейте, приятели. Преди няколко месеца ми беше поставена диагноза множествена склероза“, написа 49-годишната актриса.
„Това е едно странно пътешествие за мен. Но, получих голяма подкрепа от хора, които страдат от същото заболяване. Изминах наистина труден път. Но, както добре знаем, пътят не спира до тук. Поне не и докато някой негодник не го блокира“, споделя още Апългейт.

Това не е първият здравен проблем, с който се сблъсква звездата. През 2008 година тя си прави двойна мастектомия, след като бе диагностицирана с рак на гърдата.
Освен Кристина Апългейт, Селма Блеър, Джейми-Лин Сиглър и Джак Осборн същото са сред известните личности, диагностицирани с множествена склероза, пише vesti.bg.

Припомняме, че преди броени дни д-р Георги Гайдурков шокира обществото с разкритието, че новоизлюпеният политик Слави Трифонов също страда от множествена склероза.
За никого не е тайна, че в последните месеци здравето му е сериозно разклатено. Този факт се превърна в повод за множество различни коментари и интерпретации в публичното пространство. Д-р Гайдурков обаче разкри истината.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.