Дарина Павлова тъгува за Илия Павлов

Гласувайте за статията

 

Дарина Павлова страда за покойния Илия Павлов
Дарина Павлова е категорична, че Илия Павлов е мъжът на живота й.
„Ако беше жив, на 6 август Илия Павлов щеше да навърши 61 години“, така тя отбеляза в мрежата рождения на покойния си любим. По традиция всяка година вдовицата отбеляза деня с щастлив семеен кадър и емоционално послание.

„Толкова съм благодарна за всички благословии в живота ми. Имам приятели, семейство, здраве и т. н., но единственото благословение, което никога няма да забравя и за което ще бъда вечно благодарна, е да бъда твоя съпруга, да те познавам истински и да те обичам дори до днес.

Ти беше съвършен дар от Бога. И знам, че отгоре ни гледаш и защитаваш нашето семейство. Нека бъдем благословени на този ден!“, написа Дарина Павлова в социалните мрежи, цитирана от ПИК.

Дори и след толкова години тя никога не пропуска важните дати от съвместния си живот с Илия Павлов – рождения му ден, деня на сватбата им, както и датата 7 март, когато снайперитъстът насочи оръжието си срещу съпруга ѝ.

От покушението на боса изминаха 18 години. Но днешна дата поръчителите на екзекуцията му, както и извършителят, остават неразкрити, пише Ретро.бг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар