Гери-Никол се фука с тузарско возило

3

Гери-Никол се фука с чисто нов автомобил, който струва цяло състояние

Гери-Никол яхна мощен звяр, чиято стойност е близо 400 хиляди лв.

Едва в края на миналото лято варненката се сдоби с книжка. Това е втората мощна кола, която е нейна с0бственост. За свои първи автомобил тя се довери на BMW за скромната сума от 100 хиляди лв. Явно изпълнителката не се чувства достатъчно сигурно за волана и се насочи към кола, определяна като истински звяр на пътя – в случая Mercedes.

За миналия си рожден ден получи подарък от родителите си Бентли, чиято цена е близо четвърт милион. Остава загадка къде и кога Гери-Никол кара толкова скъп и разнообразен автопарк, който притежава пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

Последната клюка около личния живот на певицата е, че след година раздяла тя отново се събра с голямата си любов.

Гери-Никол и MMA боецът Дани Илиев отново са заедно.

Двамата сложиха край на любовната приказка миналото лято.

След изненадващата раздяла между блондинката и боеца нито той, нито Гери признаха да имат човек до себе си.

 

3 коментара
  1. ЛЪЖЛИВ ЛИЛИПУТ казва

    ИМА МИЛИЯРДЕРИ ДЕТО НЕ СЕ ХВАЛЯТ САМИ, А ИМАТ ПАРИ ДЕТО НЕ МОГАТ ДА СИ ГИ ПРЕБРоЯТ И КОЛИ И ИМЕНИЯ, А ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ,КУХО С ПАРИТЕ НА МЕТО ИЛИЕНСКИ ОТ БЕЛТО, ТРЪГНАЛО С НЕКВИ БАРАЧКИ НА ЛИЗИНГ ДА СИ ПЛАЩА ЗА ИЗМИСЛЕНИ ОТ НЕЯ ФАЛШИВИ СТАТИИ. НЯМА КАК ДА ВПЕЧАТЛИ МИЛИАРДЕРИ ПРИ ПОЛЖЕНИЕ, ЧЕ ТЕ ИМАТ МНГО ПОВЕЧЕ ПАРИ КОЛИ, ИМЕНИЯ ОТ НЕЯ А ТАЗИ Е ЕДНА ОБИКНОВЕНА ,КРАДЛА И ЛЪЖКИНЯ НИЩО ПОВЕЧЕ. ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СНИМА В ТАКИВА БАРАЧКИ И ДА ЛЪЖЕ КАКВО ЛИ НЕ, НО НА ЖИВО Е ЕДНО НИЩО. ДО СЕГА НЕ СМЕ ВИДЯЛИ ХОРА НАПРИМЕРН, КАКТО СЕМЕЙСТВО БЕКАМ, ДЕТО СА ФРАШКАНИ С ПАРИ ОТ КАРИЕРАТА ИМ, А НЕ КАТО ТАЗИ КРАДЛА ОТ БЯЛО, ДА СЕ ХВАЛЯТ А ИМАТ ПАРИ ДА Я КУПЯТ ТАЗИ ЕВТИНА ПАЧА. НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА, ЗА НЕИНИТЕ ОГРИЗКИ И ТРОХИ, ХОРТА ИМАТ БАШ ЛУКС, А НЕ КАТО НЕЯ 2 БАРАКИ НА ЛИЗИНГ НА ДЪРТИЕ ИЗМАМНИЦИ И КРАДЦИИ И ДАЙ ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА ИЗМИСЛЕНИ ОТ ТЯХ ФАЛШИВИ СТАТИИ, ДА СТАВА СЕНЗАЦИЯ С ЛЪЖИ.

  2. Изперкала свиня казва

    Има много ама много по богати хора милиардери, който не си плащат за фалшиви измисалени статии, както тази пача снима се в некви барачки, дето хора който взимат минимални заплатки и те карат същите и се прави на хората на нещо, а е едно нищо. Пълна въздухарка тръгнала с огризките и трохите и, да се перчи пред тежката артилерия милиардерите, който няма как да засенчи, те имат много ама много кинти, имения, кариера. А тази е никоя дори няма кариера, както казват хората парите са и от на мето илиенски и си плаща за измислени, фалшиви статии. Горката е яко жалка и проста хората и се подиграват и и се присмиват а тя си мисли, че дъжд я вали. Тази не може да разбере, че никога няма да е нещо, винги ще си остане едно нищо с пари изкарани от престъпни дейности. За ралика от хора, който с професиите си са се доказали.Не знам защо занимава хората с нейнте лъжи и огризки, хора който са яко богати те не ни занимават, а тази не спря да харчи парите на мето за фалшименто статики хаххаах. И сигурно така се мисли за нещо, което никога няма да е хахахах.

  3. Дебелия бут казва

    Странно защо продължава да плаща да се пишат статии за Дани при положение, че той и би дузпата отдавна. Как уж се бутал, сред гей елита на Миконос. Геро грух грух и какво като измисляш за Дани щуротиики от яд че ти би дузпата? Него всички си го знаят, че е истинки пич, а ти си двулична, долна, свиня и лъжкиня! То си личи каква си и какви са хората, поне не се излагай с лъжи, че хептен си се осрала и после се чудиш, защо хорта те подиграват и ти се присмиват. Другите поне ги виждат какъв живот живеят и тебе те виждат така че, поне както си фантзиарш нещо не си плащай за такива фалшименто статии само да те гаврят хората още повече и без това си досата неприятна, защото си двулична, злобна, нагла простакеса. А Дани си беше прав, че си гадина и то с докумнти, злобно, нагло, човече си и после се чудиш защо хорта, не те обичат и си най мразената и гонена от всякъде. Добре че си плащаш иначе нямаше, кой да те викне да ти търпи, да ти слуша простотите и лъжите по разни предавния. А и като се има на предвид коя ти е приятелка Златка простата патка п.оститутката е ясно, колко ти е умнствения капацитет и какви теми те вълнуват. И двете сте пар.али и никой, не ви брой за хора, евала на приятеля на Дани Гошето, дето и би дузпата на тоя м.ндил златка.. Хорта не бива да слизат на вашето ниско ниво прекалено ниски топки сте,за да занимавате народа с елементарния ви живот, който е една развлина и фалш пълен с лъжи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.