Скандална моделка хвърли око на сина на Деси Радева

Гласувайте за статията

Деси Радева брани сина си

Деси Радева ревниво пази сърцето на своя единствен син Страхил. Той е плод на любовта й от първия й брак с депутата социалист Георги Свиленски, пише Хотарена, позовавайкис е на „Ретро“.

Поредната кандидат-снаха била изоставена от волейболиста, след като майката не одобрила неговия избор. Става дума за моделката Силвия Юрукова, известна със скандалните си изяви във ВИП Брадър и провокативните си снимки. Двамата със Страхил имаха афера, започнала в социалните мрежи, където се запознали.

Но преди време обаче недоброжелатели на двойката пуснаха в интернет техни лични кореспонденции, в които се уточняват кога ще се срещнат и разменят мили любовни реплики. След като разбрала за това, Радева обстойно проучила възлюбената на сина си

И в крайна сметка не останала никакъв доволна от нейната публична слава. Първата дама се намесила веднага в отношенията им и в крайна сметка всичко между Силвия и Страхил приключило бързо. Връзката им вече е минала история, като двамата дори не са съхранили приятелството си в интернет, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар