Любима двойка от „Един за друг“ вдигна пищна морска сватба (СНИМКИ)

0

Тина от малка си мечтае за морска сватба

Една от любимите двойки от втория сезон на риалити формата „Един за друг“ вдигна пищна морска сватба.

Така двамата вече официално са мъж и жена.

"Един за друг"
Тина от малка си мечтае за морска сватба

Самата сватба е била изпипана до последен детайл и може да бъде сравнена със „сватба от приказките“.

Става въпрос за очарователните Тина и Миро от второто издание на „Един за друг“. Припомняме, че те стигнаха до финал, където си поделиха наградата с Тяна и Иво.
Влюбените гълъбчета, които от години живеят във Великобритания, решиха да се венчаят на родна земя.

"Един за друг" Тина от малка си мечтае за морска сватба и с помощта на парите от риалити формата успяха да сбъднат тази мечта и избраха елитен хотел на Елените.
Двамата спазили всички български традиции. Седмица преди това техните приятели им организирали моминско и ергенско парти.

"Един за друг" „Благодарим на всички за страхотните пожелания които ни изпращате! Бъдете и вие по много от това, което пожелахте на нас. Благодарим на всички наши гости, че споделиха този така вълнуващ за нас ден, че бяха толкова щури, усмихнати и винаги на дансинга!

Радваме се, че имахме възможността да бъдем сред всички вас! Благодарим и страшно много на нашите СТРАХОТНИ кумове и ПРЕКРАСНИ родители за цялата подкрепа и разбиране. Мамииии, без твоята непрестанна помощ сигурно вече щяхме да сме полудели. Благодарим ти!“, написа Тина в Инстаграм профила си.

"Един за друг" Те са заедно от десет години, а от четири работят и живеят във Великобритания.
По време на участието си в „Един за друг“ имаха колебания дали да останат в родината. Кризата обаче бързо им помогна да вземат решение и отново да станат емигранти, пише show.blitz.bg.

"Един за друг"

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.