Георги Първанов легна под ножа

Бенката била с големината на монета и с тъмна пигментация
0

Бенката била с големината на монета и с тъмна пигментация

Бившият държавен глава Георги Първанов легна под ножа.

Той се е подложил на лазерна операция, за да премахне бенка на лицето си, която в последните няколко години сериозно го притеснявала.

Георги Първанов
Бенката била с големината на монета и с тъмна пигментация

Интервенцията се извършва безкръвно, но все пак крие своите рискове. Затова Георги Първанов се доверил на специалистите в реномирана клиника, които си свършили работата по конец.

Заради странното образувание на лявата му буза, което се появило, след като той се оттегли от активната политика у нас, Георги Първанов известно време отказваше изяви. Той отклоняваше поканите на водещите тв медии за интервюта в ефира.

Бенката била с големината на монета и с тъмна пигментация. Преди да я премахне по оперативен път, Първанов многократно бе засичан да чака пред лекарски кабинети из столични болници.
В интернет форум дори бе избухнал скандал, след като пациентка се оплака, че бившият президент прередил всички чинно чакащи на извилата се опашка. Така той събудил възмущението им.

От няколко месеца насам обаче се вижда, че на лявата буза на Първанов вече няма проблемна зона. Той дори е особено активен и излезе от нелегалност. Почетният лидер на АБВ обикаля страната непрекъснато, за да представя своята мемоарна книга „Пътуване към паметта“. В нея е събрал любопитни истории от срещите си с най-големите световни политически лидери. Покрай премиерата на биографичния том той реши и да се завърне в социалните мрежи.

След приключването на втория му мандат на „Дондуков“ 2, Първанов си бе дал дълга ваканция от Фейсбук и не беше активен за съжаление на своите симпатизанти.
От началото на годината обаче редовно споделя политически коментари и снимки в официалната си страница. Фенската му аудитория набъбва от ден на ден.

Вече има над 6200 последователи, но със сигурност изостава далеч в класацията за най-харесвани политици във Фейсбук. Румен Радев и Бойко Борисов са с по над 300 хиляди последователи. Мая Манолова пък е със 133 хиляди, а Корнелия Нинова с едва 64 000, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.