Емануела направи Димитър Динев на пух и прах

Гласувайте за статията

Тя го определи като „възпален апендикс на баща си“

Поп фолк дивата Емануела направи бизнесмена Димитър Динев на пух и прах.

Тя за пореден път успя да разбуни страстите, но този път не с прелестите си, а с остри думи срещу бившата си половинка Димитър Динев.

Емануела

Тя го определи като „възпален апендикс на баща си“

Двамата уж бяха подобрили отношенията си през последните месеци… Изглежда обаче, че това положение не е продължило дълго. Или поне до този извод стигаме, ако съдим по реакцията на Емануела, от която Динев има дете.

Наскоро Емануела заяви по адрес на бившия си, че „не е никакъв мъж“.
„Митко не е голям мъж. Няма как човек, който иска да отнеме детето от майка му, да се нарича мъж. Още повече, ако единственото му постижение в живота му, е да направи дете на Емануела. Другите му постижения са „кривогледи“ и не стигат по-високо от танцьорка.

Професията му е „възпален апендикс на баща си“, докато дори разделена с Мартин, мога да кажа, че той е с престижно образование и се ползва с положение и уважение в обществото“, заяви в свое интервю поп фолк звездата.

Само преди месец пък, в друго свое интервю, Емануела нападна и Мартин. В него тя обясни, че той системно й е изневерявал и не става за сериозни отношения, пише „Уикенд“, цитиран от show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар