Разводът на Чарлз и Даяна изглежда невинна раздяла на фона на останалите драми в Бъкингам

Разводът на принцеса Даяна и принц Чарлз и до днес държи всички класации дза на скандална раздяла. Но въпреки това далеч не е най-големият скандал, разтресъл кралският дворец. Британското издание Дейли мейл направи класация за най-големите кралски драми. И се оказва, че аферите на Чарлз и Ди са капка в морето, на фона на някои далеч по-разтърсващи събития, останали в историята на кралския двор.

1. Разводът на Чарлз и Даяна

Скандалното интервю на принцесата за Би Би Си слага край на всички надежди за справяне с кралската криза в брака им. "Бяхме трима в този брак. Просто беше малко пренаселено", разказва тя пред Мартин Башир. След което следва моментален развод за нея и съпругът й. Определено това интервю е най-големият скандал, който дворецът преживява.

2. Сватбата на Камила и Чарлз

Да се разведеш със съпругата си е едно. Но да се ожениш за любовницата си, която също си си развел, това вече е огромно постижение. И сериозен скандал, особено ако си наследник на британската корона. За принц Чарлз обаче това се оказа едно от най-големите предизвикателства. А Чарлз успя да пренебрегне всички кралски ограничения, за да се ожени официално за Камила.

3. Аферата на принц Андрю и Джефри Епщайн

Връзката на Андрю с моделката Ку Старк е направо безобидна, на фона на далеч по-скандалните му отношения с Джефри Епщайн. Двамата никога не са били повече от приятели, но фактът, че покойният милиардер е уреждал на принца срещи с малолетни момичето, говори сам за себе си.

4. Мегзит

Да си избереш американска актриса за съпруга е необичайно, особено ако си принц и наследник на трона на Англия. Но да зарежеш целия кралския двор заради тази дама определено си е скандал. И то такъв, който още тресе короната. Меган и Хари успяха да нанесат наистина съкрушителен удар върху монархията с оттеглянето си. Но изгнанието не им е достатъчно - те искат да са звезди и са готови на всичко. [caption id="attachment_675936" align="aligncenter" width="300"]От разводът на Чарлз и Даяна до Мегзит - кралския двор има доста проблеми сн. Инстаграм От разводът на Чарлз и Даяна до Мегзит - кралския двор има доста проблеми сн. Инстаграм[/caption]

5. Расизъм

Расизмът няма ранг, нито обществено положение. Явно навсякъде го има. Особено след като Меган Маркъл заяви, че съпругът й е чул как член на кралското семейство е коментирал цвета на кожата на нероденото им дете. Нещо, което сериозно ги накарало да се замислят, дали не е по-разумно да напуснат. [gallery ids="675937,675935"]