Дженифър Анистън разкри най-голямата си тайна

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън разкри най-голямата си тайна

В интервю за списание „People“Дженифур Анистън разкри най-голямата си тайна. Актрисата заяви, че е доволна от малките неща, като залеза на слънцето, например, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Труд“.

„Това е любимата ми част от деня. Иска ми се да можем да замразим този магичен момент, защото има какво да попитаме, да благодарим за деня, който отминава и за всичко, което се е случило“, споделя блондинката.

Тя допълни, че медитацията й помага изключително много в напрегнатото ежедневиет. „Медитирам всеки ден, седя в мълчание, пиша. Това ми е достатъчно и всяка форма на йога е моята медитация. Вярвам в човечността, въпреки че светът много ни обезкуражава да бъдем човечни“, допълни още тя.

Красавицата допълва, че в момента се радва на живота, на работата си, излиза с приятели и прекарва много с време с кучетата си Клайд, Софи и лорд Честърфийлд, който наскоро спасила.

Според нея самосъзнанието е ключът към добрия живот.

„Бях на терапия с психолог и извлякох много от това. Когато си публична фигура, излизат много невероятни неща за личния ти живот из пресата. Но има и много трудни моменти, защото ние сме просто хора. „Какво е това? Ще имаш бебе? Ще се жениш ли?“ И аз реагирам на това, като ги питам: „Колко години ще ви отнеме, за да не реагирате на тези глупости?“.

За финал актрисата каза, че нейната водеща сила е любовта, пише jenata.blitz.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар