Принц Андрю официално бе обвинен в изнасилване (Синът на кралицата отива на съд) Преглеждания: 1372

0
Оценете този post

Секс скандалът със сина на кралица Елизабет II ескалира

61-годишният син на Елизабет II, принц Андрю, е със сериозни проблеми. Секс скандалът, който избухна преди около две години, беше продължен. Една от жертвите на Джефри Епстийн, американската Вирджиния Робъртс (с моминско име – Джуфре), отдавна публично обвинява принц Андрю в сексуално насилие, но сега го направи официално: тя заведе дело срещу него в Ню Йорк.

Вирджиния твърди, че е била сексуално насилвана в Лондон, Ню Йорк и Карибите. Нещо повече, според нея всичко това се е случило в периода от 1999 до 2002 г. – по това време тя е била на 16 до 19 години, тоест принц Андрю е имал полов акт с нея, включително когато е била непълнолетна.

Робъртс обвини херцога на Йорк, баща на принцеси Беатрис и Йожени, че й е нансесъл побой и умишлено й причинява морална вреда. В делото, заведено в деня на 38 -ия рожден ден на Робъртс, се твърди, че тя е била принудена да прави секс със сина на британската кралица три пъти по заповед на финансиста Джефри Епстийн, който е осъден за секс трафик на непълнолетни и с когото принц Андрю поддържаше връзка.

Младият Андею с непълнолетната Вирджиния

В иска също така се посочва, че принц Андрю е един от могъщите мъже, на които Епстийн „е осигурил“ Робъртс за сексуални удоволствия.

Сексуалното насилие на принц Андрю над дете, което е било жертва на трафик на секс по време на около 40 -годишна възраст, надхвърля всички възможни граници на приличие и е неприемливо в една цивилизована общност.

– е отбелязано в съдебния документ.

Обвиненията срещи Андрю бяха отречени от него,  той каза че никога не са били познати с Вирджиния. Сега, обаче когато срещу него е заведен граждански иск, херцогът може да бъде разпитан под клетва и да бъде задължен да предаде цялата си кореспонденция, свързана с този случай, на следствието.

Във връзка със сексуалния скандал принц Андрю беше освободен от кралските си задължения, предават от spletnik.ru.
 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.