Факт е, че бившите съпрузи не са имали проблеми в секса

57-годишният Брад Пит си спомни най-светлото събитие в живота си. Холивудският актьор говори за това как е правил секс с 46-годишната Анджелина Джоли.

Филмовите звезди живяха заедно повече от 12 години, от които официално бяха женени шест. Двойката никога не е страдала от проблеми в сексуалния си живот. Влюбените обичаха еротичните експерименти. Джоли съблазни избраника си с еротично бельо и извади секс играчки от килера.

Актьорът подчерта, че той и бившата му съпруга не са се ограничавали само до спалнята. Изпълнителят на главната роля във филма "Имало едно време в ... Холивуд" си припомни най -необичайното място, където се отдаде на любовни удоволствия със съпругата си. Двойката имаше тайно място в двора на къщата, където никой не можеше да ги намери. Анджелина и Брад обичаха да се усамотяват в каменна пещера, разположена зад басейна на семейния им дом. "Това е чудесно място за секс", - каза Пит пред  The Mirror. [caption id="attachment_675864" align="aligncenter" width="434"]Брад Пит проговори за тайното място където с Джоли правили любов (Вижте къде се усамотявали) Снимка: cosmo.ru[/caption] Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на филма "Мистър и мисис Смит". Екранният роман бързо се превърна в истински. За да бъде с любимата си, актьорът се разведе с Дженифър Анистън.  Джоли и Пит се ожениха през 2014 г. Специално за това двойката придоби луксозен замък в Прованс. На тържеството присъстваха шестте им деца. Но през 2019 г. бракът се разпадна и актьорите се разведоха. В продължение на две години те продължават да решават въпросите за  попечителството над синовете и дъщерите си. И сега Джоли мечтае да се отърве от  замъка, в който се е състояла сватбата й, така че нищо да не й напомня за миналия й живот. Звездата се оплака, че бившият й съпруг пречи на разделянето на имуществото, предават от cosmo.ru.