Легендарен актьор става част от „Братя“

Гласувайте за статията

В новия сезон ще има още повече напрежение

Легендарният български актьор Христо Шопов става част от хитовия български сериал „Братя“.

Криминалната драма се превърна в една от най-гледаните тв поредици през изминалата пролет. Историята успя да намери своето продължение в нов, трети сезон.

"Братя"

В новия сезон ще има още повече напрежение

Легендата на българското кино има главна роля в заплетения и завладяващ сюжет. Образът му ще преобърне света на останалите герои, променяйки живота им завинаги.

Към Христо Шопов се присъединяват и други талантливи актьори, които правят още по-интересен силния каст на филмовата продукция.
Миналия сезон героите се изправиха пред много сериозни препятствия, за да спечелят битката със самите себе си в опит да се променят и да получат втори шанс в живота.

Някои от тях търсеха прошка и изкупление, а други жадуваха за възмездие и платиха цената му.
Но в най-голямата мистерия се превърна изчезването на следователя Борис Донков (Калин Врачански), което поведе разследването в неподозирани и фатални посоки.

Каква е съдбата на Борис, след като Лора (Йоанна Темелкова) го откри в безсъзнание, ще стане ясно в новите епизоди на „Братя“.
Финалът на втория сезон се превърна в преломен и за живота на другия брат Денис (Владимир Михайлов).

В новия сезон ще стане ясна съдбата на Борис

Завръщането на могъщия бизнесмен Топал към престъпния свят стана окончателно, когато изцапа ръцете си с брутално убийство. В следващите епизоди Денис ще се сблъска с още по-голяма и неочаквана заплаха, за която изобщо не би могъл да подозира.

Третият сезон на „Братя“ ще зарадва любителите на криминалния жанр с още повече напрежение, заплетени разследвания на хладнокръвни престъпления, опасни каскади и смразяващи обрати.
Няма да липсват и драматичните емоционални моменти, белязали сложните и дълбоки човешки отношения.

Основната тема на сезона е свързана със саможертвата. Някои от героите ще влязат в жестока битка с егото си, за да осъзнаят колко са готови да платят за щастието на своите близки. Какви големи изненади очакват героите, зрителите ще разберат тази есен в продължението на „Братя“.

Режисьори на третия сезон са Ники Илиев, Любомир Печев, Георги Димитров и Атанас Бончев-Наката.
Сценаристи на криминалната драма са Невена Кертова, Теодора Маркова, Георги Иванов, Пламена Велковски и Мила Иванова.
Идеята за сериала е на продуцента Краси Ванков, а саундтракът на поредицата е специално създаден от композитора Марио Балтаджиев, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар