Горещи разкрития за Ергенът от едноименното риалити Преглеждания: 1421

0
Оценете този post

Форматът ще се снима извън страната

Горещи разкрития за Ергенът от едноименното риалити, което ще стартира в ефира на Би Ти Ви, видяха бял свят.

Оказва се, че 31-годишният бивш национал по гребане и фитнес инструктор Виктор Стоянов, се е подлагал на трансплантация на коса.

Ергенът
Форматът ще се снима извън страната

Припомняме, че в предстоящото риалити за неговото сърце ще се съревновават 20 дами.
Освен това се знае, че Ергенът е възпитаник на Националната спортна академия.

Стоянов има множество титли, бил е многократен републикански шампион. След контузия остава за известно време на гребната база, но като треньор на деца. Успоредно с това фитнесът се превръща в негова страст. Към настоящия момент работи като управител на фитнес зала. Към многобройните му ангажименти се прибавят и изяви като модел, участия в рекламни и музикални клипове.

Интересен факт е, че се изявява и като модел.

Виктор Стоянов е прибегнал до процедурата, след като косата му започнала да оредява.
Той заложил на специалисти от България. Разкрасил се в столичната клиника, в която си направиха перчеми актьорите Ивайло Захариев и Ники Станоев, а певецът Артьом Анатолиевич-Арти пък си присади брада.

„За мен външният вид е изключително важен. Преди време забелязах оредяване на косата ми и затова се подложих на трансплантация“. Това обясни първият ерген в историята на американското риалити у нас.

Междувременно стана ясна и локацията, на която участничките в „Ергенът“ ще се опитват да спечелят атлетичния млад мъж. Форматът ще се снима в съседна Турция, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.