Феновете на Тита са силно притеснени След това, което написа в социалната мрежа, Тита притесни феновете си. Те са силно притеснени за нея.

Тя преустановява участията си. Причината за това е здравословен проблем, узна HotArena.
Изпълнителката се извини на феновете си, но не уточни какво точно й има, пише Хотарена, позовавайки се на "България днес".
Последната клюка около младата певица е, че си е сложила силикон. Преди дни тя публикува своя снимка с червен бански костюм, на която се вижда болезнено опънатата кожа между подмишниците и гърдите й. От фотоса ясно личи, че звездата е сложила силиконови импланти, които са изпънали кожата й като балон пред спукване. Феновете на Тита са притеснени (Какво се случва с нея?)Феновете й не могат да си обяснят каква е причината за този ход при положение, че природата и без това е била крайно щедра към нея.
Ако се вярва на слуховете, певицата е предприела тази стъпка след драстична диета за отслабване. Липсата на достатъчно калории обаче стопила не само дупето, но и гърдите й. Преди време певицата бе доста напълняла и единственото, което харесвала в тялото си, било гръдната обиколка.  Но след отслабването и този ефект изчезнал, пише Хотарена, позовавайки се на "Уикенд".