Митьо Пищова официално: С Луна се кандидатираме за президент и вице! (виж тук)

Гласувайте за статията

Митьо Пищова и Луна отиват на избори!

Митьо Пищова се кандидатира за вицепрезидент. А негов партньор в битката за наследник на Румен Радев ще бъде не кого да е, а Луна. Новината за официално първата кандидатпрезидентска двойка в надпреварата за вота наесен разкри пред вестник„България Днес“ от морето Пищова.

Митьо Пищова

Митьо Пищова и Луна отиват на избори

Димитър Маринов се възстановява, след като три седмици лежал в болница и лекари за сетен път го спасили от оня свят.

„Ще има много сериозна предизборна програма по селата, пълна с кебапчета, кюфтета, чалга, танци и забавления. По градовете ни обичат и ще гласуват за нас. Може и да не ни изберат за президент и вицепрезидент, но ще объркаме сериозно сметките на някои“, мечтае пред вестника любимецът на народа от морския бряг.

Един от приоритетите на Пищова е да бута братския македонски народ към Европейския съюз. „Половината са българи там, а другата половина – с български паспорти. Те ни обичат и ние – тях. Един македонски лекар ме спаси сега, след като получих кръвоизлив в дебелото черво, 10 души дариха кръв и ми вляха 15 банки.

С него организираме конкурса „Мис Русалка“ от 10 до 12 август край „Росенец“. Така че македонците заслужават“, категоричен е бохемът от Арбанаси, който изчисли любовните му завоевания на 3632.

Колоритният мъж е категоричен, че ако бъде избран за вицепрезидент, ще помилва всички невинни от затвора, тъй като това влиза в пълномощията на вицето на държавния глава. „Има много такива, аз ги познавам и това ще го направя задължително“, непреклонен е той.

„Щях да искам да съм кандидат за депутат и сега да съм в парламента, но отново влошеното здраве не ми позволи. Подкрепих Слави и го обичам,

канил ме е няколко пъти в неговото шоу, включително и да го водя“, каза още Пищова, въпреки че доскоро се кълнеше във вечна любов на ГЕРБ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар