Ново гадже глези Жанета Осипова в леглото! (още подробности)

0

Жанета Осипова щастлива с ново гадже!

Една от най-сексапилните плеймейтки Жанета Осипова си има гадже. Блондинката с перфектни форми се залюби с млад и амбициозен мъж. Двамата са заедно от няколко месеца. А връзката им се задълбочава с всеки изминал ден.

Жанета Осипова
Жанета Осипова влюбена до уши

Жанета е хлътнала до уши по новото си гадже. Тя не пропуска случай да изтъкне колко добре се грижи за нея в леглото й.

Човекът до една от най-желаните плеймейтки е истински романтик. Жанета редовно е изненадвана от новия си с малки подаръчета.

Блондинката сама се издаде за присъствието на мъж в живота й. Участничката във „Фермата“ публикува снимка, на която държи три рози една червена и две бели.

„Малките неща ме правят щастлива“, написа сексбомбата, с което потвърди слуховете, че в живота й най-накрая се е появил сериозен мъж.

Откакто е с новото си гадже, Осипова загърби купоните. Тя се е отдала изцяло на гаджето cи и ce опитва да прекара всяка свободна секунда с него. Въпреки че връзката им е сериозна, сексапилната блондинка крие кой е тайнственият мъж до нея.

Тя не обелва й дума пред медиите за него, тъй като новият й не иска да афишира любовта си с Осипова. За него само се знае, че не е някой възрастен богаташ, който да пръска пари по нея. А е на годините на Жанета. И двамата са лудо влюбени един в друг.

Досега Осипова винаги е криела връзките си от публичното пространство. Тя никога не е афиширала с кого си ляга, тъй като това е нещо лично, пише вестник „България Днес“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.