Ще осъдят ли сина на Елизабет Втора?

Гласувайте за статията

Изглежда обръчът около Андрю се затяга

Мнозина си задават въпроса дали синът на Елизабет Втора ще получи присъда.

Вторият син на кралицата може да бъде изправен пред съда заради обвинения в изнасилване, извършено преди две десетилетия.
За това съобщи адвокатът на потърпевшата американка в интервю пред Mail On Sunday.

Елизабет Втора

Изглежда обръчът около Андрю се затяга

37-годишната Вирджиния Робъртс твърди, че на 17-годишна възраст е станала жертва на сексуално насилие от страна на принца. Не е изключено жертвата да заведе дело в Ню Йорк срещу сина на британската кралица в следващите дни.

Окончателното решение дали ще бъдат предприети съдебни действия е на Робъртс.

Припомняме, че по-рано от Бъкингамския дворец заявиха, че херцогът на Йорк не е имал сексуален контакт или връзка с нея. Те подчертават, че всички твърдения за обратното се смятат за неверни и неоснователни.

Тъмната страна на втория син на Елизабет Втора бе разкрита от едно от вербуваните момичета на Епстайн – Вирджиния Робъртс в дело срещу приятелката му Гислейн Максуел.

В продължение на две години тя е била насилвана и малтретирана многократно от всички приятели на Епстайн, сред които и принц Андрю.
Разбира се твърденията й бяха отхвърлени категорично от кралската фамилия и в частност от сина на Елизабет Втора.

Тогава той заяви: „Всяко внушение за непристойно поведение с непълнолетни е абсолютно невярно!“.
От Бъкингамския дворец пък допълниха, че Андрю не е имал абсолютно никакъв сексуален контакт или каквато и да било връзка с Вирджиния Робъртс.

При все, че кралската фамилия се опитваше по всякакъв начин да защити репутацията на сина на Елизабет Втора, фактите, изнесени от секс робинята ставаха все по-достоверни, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар