„Ергенът“ на Би Ти Ви си има жена (Подробности)

Гласувайте за статията

„Ергенът“ е Виктор Стоянов

„Ергенът“ на Би Ти Ви си има жена. 31-годишен манекен, инструктор, бивш състезател по академично гребане и управител на столичен фитнес е eргенът, за когото 20 моми ще си скубят косите в новото риалити на Би Ти Ви „Ергенът“. Името му е Виктор Стоянов.

Сериозна връзка

Официално той е необвързан, както изисква шоуто. Години наред обаче е имал сериозна връзка със своя колежка – звезда във фитнес средите, научи „Уикенд“. Нищо чудно искрата между двамата все още да мъждука.

Виктор Стоянов с години е делил леглото си с една от най-популярните фитнес инструкторки в страната ни –  32-годишната Христиана Парова. Двамата са имали връзка в продължение поне на 5 години, като не е ясно дали към днешна дата са разделени, или просто са спрели да афишират отношенията си заради предстоящото участие на Стоянов в „Ергенът“.

Шоуто изисква основният участник в него да е без половинка и да търси любовта между 20 кандидатки, избрани от телевизията с кастинг. Ако въпросният участник се окаже зает, идеята се обезсмисля.

На страницата на Виктор в Инстаграм могат да се открият доказателства, че е посрещнал миналата 2020 г. в компанията на Хриси. С двойката е бил и синът на Парова, който към момента е 10-годишен.

Допирна точка

Не е ясно дали баща на детето е Стоянов, или то е резултат от предишна връзка на майка си. Знае се обаче, че опитите да си върне формата след раждането са превърнали Хриси във фитнес маниачка, което пък е основна допирна точка между нея и Виктор.

Съдейки по репликите, които са си разменяли в социалните мрежи, двамата са били силно влюбени. По думите на Виктор, за него е чест да има до себе си жена като Хриси. Нарича я „Лисичка“. Но в публичното пространство не се откриват общи снимки на двойката, публикувани след 2020-та.

Възможно е да е настъпила раздяла, но също така е възможно всички нови снимки да са изтрити заради участието на Стоянов в „Ергенът“.

Чести гости в Би Ти Ви

Проучване на „Уикенд“ показа, че и Виктор, и Христиана са били чести гости в Би Ти Ви далеч преди фитнес инструкторът да бъде избран за участие в шоуто. И двамата са канени за интервюта, свързани със здравословното хранене, спорта и добрата форма.

Популярност

Парова, изглежда, е с повече участия от Виктор. Тя дори е водила консултации на дамския сайт на медийната група „Лейдизоун“. Нежната половинка е по-популярната част от двойката.

В Инстаграм тя има 106 хиляди последователи – двойно повече от звезда като Владо Карамазов например. Обявявана е за инфлуенсър на годината, развива успешен бизнес като треньор на жени и консултант по хранене, в същото време се занимава с търговия със спортни облекла.

На този фон Виктор има меко казано скромни постижения. Той има по-малко от 5000 последователи в Инстаграм, но пък е участвал в клипове и на двете попфолк треньорки в „Гласът на България“ в последните години – Камелия, която изкара в шоуто на Би Ти Ви в последните 4 излъчени до момента сезона, и Галена, която сяда във въртящия се стол тази есен.

С първата правят клипа „Добре дошла“, а с втората – „Стара каравана“. С тях манекенът не успя да стане звезда, но сега с „Ергенът“ има далеч по-големи шансове.

Стоянов влиза в националния ни отбор по академично гребане, когато е 16-годишен. След травма обаче се налага да прекрати състезателната си дейност. Известно време се изявява като треньор, след това се насочва към фитнеса.

В момента е управител на една от столичните фитнес зали. Миналата година е бил клиент на бившата водеща от Би Ти Ви Анна Цолова в курсовете й по поведение пред публика и медии.

"Ергенът" на Би Ти Ви си има жена сн. Инстаграм

„Ергенът“ на Би Ти Ви си има жена сн. Инстаграм

Твърди, че в „Ергенът“ щял да търси жена, която да влезе в ума и сърцето му, не просто да има общи интереси с него, но и двамата да гледат в една посока, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар