Николаос Цитиридис си нае прислужница (Вижте повече)

Цитиридис си нае прислужница сн. Инстаграм
0

Николаос Цитиридис се позамогна откакто е на екран

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ не се радва на огромен рейтинг, но неговият водещ видимо се позамогна откакто е на екран. 27-годишният Николаос си е наел икономка, която да се грижи за чистотата в дома му.

Прислужницата, която той умилително наричал Даниелка, ходела три пъти седмично в ергенското му жилище, за да изчисти. Миналата пролет, само месец след като стана водещ на шоуто, младият грък напусна гарсониерата си под наем в столичния квартал „Дружба“ и се нанесъл в чисто нов тузарски комплекс край Витоша.

В него Цитиридис и котката му Карма вече обитават 3-стаен апартамент. Николаос избрал мястото, за да може да си почива пълноценно след натоварения ден в телевизията, писа „Уикенд“.

Луксозният комплекс разполага с куп удобства – басейн, фитнес, подземен паркинг и денонощна охрана. Наемът за подобен имот е около 1500 лева на месец, което изобщо не притеснявало популярния шоумен.

Цитиридис си нае прислужница сн. Инстаграм
Цитиридис си нае прислужница сн. Инстаграм

Като водещ и сценарист на вечерното предаване той прибирал по 8000 лева на месец. Заплатата на Николаос от новия телевизионен сезон наесен обаче едва ли щяла да остане същата. Както е известно, заради рехавия рейтинг, шоуто му бе окастрено само на 30 минути, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.