Свобода, а? Бащата на Бритни Спиърс пак я вкарва в лудница (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Настойникът на звездата пак ще я вкара в лудница

Бащата на Бритни Спиърс отхвърли опитите за отнемане на попечителството на дъщеря му, като заяви, че наскоро беше обсъдено дали певицата трябва да бъде настанена в психиатрично заведение, за да се оцени нейното психично здраве.

Джейми Спиърс посочи, че Джоди Монтгомъри, отговаряща за личните и медицинските въпроси на певицата, се е обърнала към него в началото на юли и изрази загриженост, че дъщеря му не приема предписаните лекарства, което е посочено като задължителна терапия в съдебните документи.

Адвокатката очерта потенциалните възможности, включитело регламен 5150 за психиатрично задържане“, каза Джейми Спиърс. Съгласно калифорнийското законодателство, Регламент 5150 позволява на дадено лице да остане под психиатрична оценка, ако се счита за опасно за собствения му живот или за живота на другите.

 

Джоди Монтгомъри заяви в петък, че е загрижена за психичното здраве на певицата, но баща й погрешно е представил разговора им.

39 -годишната Бритни Спиърс заяви пред съд в Лос Анджелис през юни, че попечителството е злоупотреба и „иска да си върне живота“. Баща й е неин настойник от 2008 г., когато певицата претърпя нервен срив.

Задържането е разпоредено, след като господин Спиърс поиска от съда разрешение за наблюдение на живота на дъщеря му заради това, което според него е притеснително за психичното й здраве, предават от slobodenpecat.mk.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар