Златка Димитрова за гаджето си: Не съм имала такъв мъж досега! (Вижте повече)

Златка Димитрова хвали новото си гадже сн. Инстаграм
0

Златка Димитрова се хвали с нов бюст

Златка Димитрова май пак е лягала под ножа. Смуглата плеймейтка пъчи огромен бюст на плажа. Тя от 10 години е със силиконови импланти, но няколко пъти ги е подменяла с по-големи при любимия си д-р Ангел Енчев.

Нов мъж

Междувременно брюнетката се похвали, че има и нов мъж. Тя обаче отказва да разкрива подробности за него, защото вярва, че зложелателите ще я урочасат и отново ще й донесат лош късмет в любовта.

В продължение на 2 години Златка имаше връзка с фитнес инструктора Кирил Танев, но от няколко месеца двамата са разделени и изглежда, че връщане назад няма. Той вече има друга жена до себе си, с която споделят не само общата си страст към спорта, но и работят заедно.

Щастие

За да натрие носа на бившия, Димитрова също бързо си хвана ново гадже и тръби напред-назад, че е по-щастлива от всякога. „Не съм имала такъв мъж досега! Кирил не може да му стъпи на малкия пръст!“, споделила доволната силиконка с приятелки.

Личен живот

Плеймейтката казва, че ще разкрие повече подробности за актуалния си приятел, когато е сигурна, че връзката им ще просъществува още дълго във времето. „Омръзна ми да съм първичната, бързаща да сподели щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила, ще се опитам максимално да скрия личния си живот“, коментира неотдавна Златка в тв интервю.

Изневяра

Тя засегна бившия си, като допълни, че според нея една връзка не може да се гради върху ултиматуми, криене и перманентни лъжи. С това намекна, че Танев не е бил достатъчно откровен с нея и по всяка вероятност разлъката се е случила заради изневяра от негова страна – нещо, което „Уикенд“ разкри още преди няколко месеца.

„Понякога човек трябва да си тръгне, за да бъде оценен. Повечето мъже не могат да живеят със силна жена като мен, не могат да си потъпчат егото. Аз съм много търпелива, но сложа ли край, значи е истински край.

Започвам да водя една битка между разума и сърцето, а това е най-страшната битка, но разумът при мен винаги побеждава“, обяснява Златка Димитрова.

С бащата на сина си – Мирослав Недев, тя също не се раздели в добри отношения. В момента те поддържат комуникация, но само заради наследника им. И дума не може да става за приятелство помежду им.

„Общуваме нормално заради детето. Той винаги е добре дошъл, ако иска да го види. Двамата прекарват известно време заедно“, коментира плеймейтката.

След раздялата с Мирослав тя се опита да се утешава с треньора Кирил, но и там удари на камък. Този път Златка се надява да извади късмет и най-сетне да бъде щастлива в личен план.

Бургазлийката и Кирил Танев се запознаха във фитнес залата и в началото бяха само приятели. Постепенно обаче се сближиха и започнаха интимна връзка. Тя не спираше да му прави реклама и твърдеше, че е най-добрият инструктор, но после се отрече от думите си и изтри всичките им общи фотоси от социалната мрежа.

Светски живот

Прави впечатление, че от известно време брюнетката страни от светския живот и рядко се появява в светлините на прожекторите. Тя се премести от столицата в родния си град Бургас и твърди, че там се чувства много по-спокойна. Атлетичната дама се е посветила на сина си и на голямата си страст – бодибилдинга.

Хранителен режим

За да бъде във върховна форма, Златка спазва строг хранителен режим – не консумира тлъсто месо, млечните продукти е ограничила до минимум и залага най-вече на свежите зеленчуци, рибата и яйцата.

Бившият еротичен модел споделя, че сладките изкушения изобщо не я блазнят – нищо не е в състояние да я отклони от строгата й диета. „Трябва голяма воля и упоритост! Бодибилдингът не е за мързеливци!“, отсича някогашната еротична моделка.

Брюнетката винаги отговаря в социалната мрежа на въпроси, свързани с фитнеса, но отвръща грубо на всеки, дръзнал да я пита за личния й живот.

„Ще помоля всички „загрижени“ да престанат да ми задават въпроси с надеждата да разберат какво се случва с мен. Какво става в леглото ми не е обществено достояние и не ви интересува. Имайте малко уважение!“, гневи се плеймейтката.

Страх от зложелатели

Според запознати Златка много се страхува от зложелатели, лоша енергия и уроки. Преди години тя загуби първото си дете в напреднала бременност и оттогава си е внушила, че някой й е направил черна магия.

Златка Димитрова хвали новото си гадже сн. Инстаграм
Златка Димитрова хвали новото си гадже сн. Инстаграм

Последвалите несполуки в любовта също си обяснявала по този начин. „Сблъсквала съм се с много неискрени хора! Много съм страдала и плакала!“, казва Димитрова, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.