Опасни рокади в Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Ризова се връща на 7 септември

Опасни рокади се вихрят в Би Ти Ви.

До тях се е стигнало заради нажежения до червено политически живот в България.

От Би Ти Ви са взели решение публицистичното предаване „Лице в лице“ да не спира през лятото, въпреки че водещата Цветанка Ризова излиза в отпуск.

Би Ти Ви

Ризова се връща на 7 септември

На нейно място в студиото й влизат Мария Цънцарова и Жени Мирчева. Те ще заместят колежката си по време на извънредните летни издания, съобщиха от медията.

„Динамичната политическа обстановка в България през летния сезон, както и високият зрителски интерес към живота на новия парламент и опитите за съставяне на правителство, налагат динамичен дневен ред в обществото.

Предаването ще продължи да се излъчва

За да получат хората отговори на най-горещите въпроси в тази ситуация, „Лице в лице“ ще продължи да се излъчва в традиционното си време – всеки делничен ден на живо, веднага след емисията на bTV Новините в 17:00 часа.

От 9 август политици, експерти и представители на гражданското общество ще отговарят на въпросите на Мария Цънцарова. След 23-и за техните коментари по значимите новини и прогнози за развитието на събитията ще пита Жени Марчева“.
Това обявиха от телевизията.

Титулярният водещ на предаването Цветанка Ризова ще се наслади на лятната си отпуска и отново ще застане пред камерите на 7 септември, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар