Ненчо Балабанов изнемогва на плажа Преглеждания: 1078

0
Оценете този post

Звездите нямат никаква възможност да се натопят във водата

Оказва се, че актьорът Ненчо Балабанов и компания умират от жега.

Както вече стана ясно, започнаха снимките по „Ол инклузив 4“.

Стартът е бил даден тези дни, а новата дестинация е курортът Албена. От там снимка в Инстаграм показа София Маринкова.

Ненчо Балабанов
Звездите нямат никаква възможност да се натопят във водата

Основната част от действието се развива на горещия пясък на плажа. Температурата през деня достига 42 градуса, твърдят летуващите в комплекса. За да избегнат трудови злополуки, актьорите и хората в екипа на сериала стават още по тъмно.

Работата на терен започва рано сутринта, когато температурите са най-поносими, а и светлината е най-благоприятна за камерите. След 11 часа преди обед слънцето става толкова силно, че е почти невъзможно да се излезе на пясъка, камо ли да се прави комедия. А за камерите има опасност да прегреят.

Затова снимките се местят на закрито – доколкото въобще са заложени такива сцени в историята, на която в момента се работи. Говори се, че звездите в сериала изнемогват от работа, безсъние и жега. Макар, че са на морето, те нямат никаква възможност да се натопят във водата, за да се поразхладят, освен ако това не е свързано със сцените, които снимат.

Сценичният грим, с който работят се разтичал за секунди и трябвало непрекъснато да се подновява. Този факт внасял допълнително напрежение на снимачната площадка.
За хората, които се трудят зад камера, било още по-трудно, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.