Депутатите от ИТН се оказаха царе на… (ФОТО)

0

Те далеч не са единствените, които имат проблеми с облеклото

Депутатите от партията на Слави Трифонов – „Има такъв народ“ (ИТН), успяха да избият рибата за пореден път.

Наскоро дамите от парламента се бяха постарали да се изтупат подобаващо за първия работен ден на Народното събрание. За депутатите от ИТН обаче далеч не може да се каже, че се стараят по отношение на облеклото си.

ИТН
Филип Станев изби рибата

Ако нежната част от народните представители заслужава адмирациите, то сред мъжете-парламентаристи се открояват няколко, които с право можем да наречем „царе на модните изцепки“.

Вероятно вече се досещате, че сред „царете“, са депутатите от ИТН – Филип Станев и Тошко Йорданов.

ИТНТези дни Станев буквално изби рибата, като се появи със скъсани дънки в парламента. Това възмути част от колегите му и те пуснаха оплаквания за външния вид на сценариста.
Парламентарният шеф Ива Митева направи официална забележка на своя съпартиец, при което той стана и театрално се завъртя.
Залата изпадна в бурен смях, който беше толкова силен, че стресна журналисти, депутати и служители по коридорите!

Тошко Йорданов също не е по-назад

Не по-малко интересно беше облечен и Тошко Йорданов. Всеизвестен е фактът, че той обича да носи шарени тениски под сакото. Тези дни той бе в парламента с уникат, върху който имаше щампа на космически кораб от „Междузвездни войни“.

ИТНПрипомняме, проблеми с облеклото имаше и пловдивчанинът Манол Пейков от ДБ, но извън работно време. Той беше върнат от охраната през месец май, когато отиде да си вземе полагащата му се част от заплатата. Тогава Пейков описа подробно патилата си във Фейсбук.

Това не е първият ярък тоалет на Филип Станев – той може би е най-ексцентрично облеченият депутат в настоящото НС. Припомняме, че преди време се появи с млечно-жълто сако, а при друг повод го видяхме с ефектна, но доста пъстра за пленарната зала риза.

ИТНЛюбен Дилов от ГЕРБ и проф. Андрей Чорбанов от ИТН също не обичат строгите костюми. Те обаче съчетават интересни сака и панталони.

Разбира се, дори Станев и Йорданов, са слаба ракия в сравнение с евродепутати.
Андрей Слабаков се оплака преди време, че в залата редовно влизат негови колеги по къси гащи и дори джапанки.

ИТНПо време на пандемията пък ирландецът Люк Фланагън се включи на заседания от дома по шорти. Той се извини, че тъкмо бил приключил с кроса и нямал време да сложи някакви гащи, пише zajenata.bg.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.