Астроложка предсказала на Радина Кърджилова, че ще има две деца (Още разкрития)

Астроложка предсказала на Радина Кърджилова, че ще има две деца (Още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Радина Кърджилова не повярвала на казаното от астроложката

Актрисата Радина Кърджилова разказа за пророчество, направено от астроложка преди 10 години, което в крайна сметка се е сбъднало. Жената е познала, че Кърджилова ще има две момчета.

„Когато навърших 25г. отидох на астролог и разбрах по нейни изчисления, че ще имам две момчета“, разказа Радина в социалните мрежи. „Разбира се, не и повярвах, макар че много от нещата, които ми каза впоследствие се оказаха верни. Ето сега десет години по-късно Христо и Йоан. И да, тя се оказа права“.

Радина има две деца от връзката си с актьора Деян Донков. Малкият Йоан се роди през март, малко след като майка му се излекува от Ковид. По-големият му брат Христо тази година навърши 5 години.

Двете момчета са най-голямото щастие в живота на красивата актриса, както сподели самата тя в Инстаграм. „И да, това е най-голямото ми щастие, най-големият ми стимул в живота“.

В поста си Радина Кърджилова отбелязва, че вижда все повече семейства с повече от едно дете. Това я радва, макар и да не отрича правото на всеки сам да избира как и с кого да сподели живота си.

Астроложка предсказала на Радина Кърджилова, че ще има две деца сн. Инстаграм

Астроложка предсказала на Радина Кърджилова, че ще има две деца сн. Инстаграм

„Човек има право на избор в този живот и как да го живее и с кого да го сподели или пък да го сподели само със себе си, но мен ме вдъхновяват тези, предават нататък и оставят след себе си традиции, цвят, дух и народност“, пише актрисата, предават от ladyzone.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар