Ники Илиев е в очакване на бебе (ФОТО)

Гласувайте за статията

Той обаче в момента е ерген

Оказва се, че актьорът и режисьор Ники Илиев е в очакване на бебе.

Запознати издават, че неговата колежка – актрисата Евелин Костова ще изпита какво е майчинството за втори път. Както вече стана ясно, тя бременна за втори път.

Ники Илиев

Той обаче в момента е ерген

Скандалното в случая е, че виновник за втората бременност на чаровната актриса е нейният колега Ники Илиев. За никого не е тайна, че той в момента го раздава ерген.
Евелин Костова ще издуе корема отново, но този път само на екран. Ники Илиев показа кадър от предстоящата втора част на филма „Завръщане“. Там героинята на Евелин Костова е с огромен корем.

Миналата година през октомври тя наистина роди, но в реалния си живот. Детето й е плод на любовта й с нейния колега и братовчед Михаил Петров.
Звездата от „Съни бийч“ се върна към онзи важен за нея период съвсем наскоро със снимка, на която се вижда как кърми.

Възпитаничката на Стефан Данаилов стана майка на момиченце през октомври 2020, наред с други известни БГ мами като Луиза Григорова и Светлана Гущерова, пише show.blitz.bg.

Припомняме, че неотдавна Ники Илиев изплаши всички с вида си. Най-верните му почитателки дори го сравниха с концлагерист. Истината обаче е, че зад фрапиращото му отслабване стои ролята му във филма „Завръщане“. Предвид, че героят му е спортист, той иска да пасне по-добре на образа от визуална гледна точка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар