Хороскоп за 6 август, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Занимавайте се с обичайните си дейности. Можете да се върнете към някои въпроси, които многократно неуспешно сте опитвали да разрешите. Този път звездите ще бъдат на ваша страна и всичко ще се получи. Важно е да избягвате претоварването и стресовите ситуации, така ще запазите силите си.

СКОРПИОН

Днес сте по-емоционални от обикновено, приемате всичко присърце и реагирате на всякакви дреболии много остро. Вероятни са някои недоразумения или досадни инциденти, но няма да имат неприятни последцици. Вечерта обещава романтични изненади.

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте. Това е денят, в който е по-лесно да постигнете целите си, ако действате без суматоха. Не винаги е възможно да се придържате към плана, съставен по-рано, но за сметка на това ще имате време да обмислите всяка стъпка. Вероятни неочаквани, но много приятни новини.

КОЗИРОГ

Има много неща, за които да помислите в началото на деня. Не бъдете мързеливи и проверявайте информацията, която получавате. Някой може неволно да ви подведе. Със сигурност ще намерите начин бързо да се справите с ангажиментите си и да си осигурите повече време за почивка.

ВОДОЛЕЙ

Приятен ден, макар и донякъде непредсказуем. Много от вас ще се учат в движение, и опитът който натрупвате, скоро ще ви бъде полезен. Ще получите и неочаквана подкрепа. Денят е подходящ за финансови операции и сключване на сделки. Възможни са необичайни срещи.

РИБИ

Днес сте особено подозрителни и се съмнявате във всичко. От една страна, това не е толкова лошо, тъй като ви позволява да избягвате грешки. От друга страна, обаче, губите ценно време, опитвайки се да стигнете до истината. Ако намерите баланса, денят може да се определи като успешен.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар