Хороскоп за 6 август, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Не всичко е толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед. Не бързайте с изводите. Търпението, вниманието към детайлите и способността не само да събирате информация, но и да правите правилни изводи от нея, ще ви бъдат много полезни днес. Ще възникват разногласия с хора, с които обикновено се разбирате.

ТЕЛЕЦ

Денят няма да е лесен, но за сметка натова, ще е ползотворен. Проблеми ще възникват там, където най-малко сте ги очаквали. Но докато останалите ще са на загуба, вие ще намирате изход и ще действате. Опитът, натрупан по-рано, ще ви бъде полезен. Благодарение на него ще намерите верния път към целта.

БЛИЗНАЦИ

Първата половина на деня е подходяща за решаване на финансови въпроси, както и за сключване на сделки. Ще имате възможност за значително увеличаване на доходите. Следобедът е много добро време за комуникация. Разбирате се добре със стари и нови познати, лесно ще намерете нови приятели.

РАК

През първата половина на деня са вероятни приятни изненади. Това е подходящ момент за работа – можете да започнете напълно нови неща и бързо да напреднете с тях. Следобедът е подходящ за дейности, свързани със събиране на информация, проверка и анализ на факти.

ЛЪВ

Обърнете внимание на идеите, които се появяват сутринта. Може да се натъкнете на нещо полезно. Твърде рано е да споделяте плановете си. Трябва да решите няколко въпроса наведнъж, затова не разсейвайте с дреболии. Не е изненадващо, че вечерта ще се чувствате много уморени.

ДЕВА

Не бива да разчитате на лесни успехи и победи днес. Но можете да се върнете към стари неща и да решите въпроси, върху които напоследък сте мислили много. Денят е подходящ за работа с документи. Комуникацията с най-близките ви радва, но ще имате нужда да останате насаме със себе си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар