„Стани богат“ се завръща с гръм и трясък, и изненади Преглеждания: 931

Предаването ще отбележи юбилея си с чисто нови елементи
0
Оценете този post

Предаването ще отбележи юбилея си с чисто нови елементи

Оказва се, че култовото „Стани богат“ се завръща в родния ефир с гръм и трясък.

От вчера бе дадено начало на записването за участие в „Стани богат“. Желаещите да тестват знанията си в играта могат да се запишат на сайта на Би Ти Ви.

"Стани богат"
Предаването ще отбележи юбилея си с чисто нови елементи

Предаването, което е с 20-годишна история у нас, ще отбележи юбилея си с чисто нови елементи. От кухнята на Стани богат издават, че със сигурност ще има доста интригуващи елементи, които ще му придадат съвременен облик. Освен това ще изглежда още по-атрактивно в очите на зрителите.

„Стани богат“ е предаване, с което израснаха няколко поколения българи. За мен е огромна привилегия да бъда част от шоуто и заедно със стотиците му хиляди фенове да отпразнуваме 20-годишннината му в България в ефира на bTV. Затова каня всички зрители, фенове и приятели – запишете се за участие в шоуто. Нека заедно отбележим този юбилей на „Стани богат“, както подобава – да се забавляваме със знания и интелект“, споделя водещият Михаил Билалов, отбелязва show.blitz.bg.

Голямата награда, за която ще се борят участниците, отново ще е 100 000 лева. Припомняме, че до момента нито един от участниците в България не можа да спечели заветната сума. Дали през новия сезон ще ги спечелят, само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.