Теодора Духовникова нажежи мрежата (Фото)

Гласувайте за статията

Теодора Духовникова нажежи мрежата

Очарователната Теодора Духовникова успя да разбуни духовете в социалните мрежи, видя HotArena.

Актрисата от „Дяволското гърло“ публикува свои снимки по бански и предизвика вълна от коментари.

На тях тя позира в бяло и демонстрира завидна фигура.

„Горещо лято и невероятна красота“, „Пате“ и „Невероятен човек“, гласят част от коментарите на феновете, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Преди няколко месеца актрисата се реши на драстична промяна.

След като години наред се стараеше да обръща гръб на всякакъв вид естетични корекции по лицето си, тя най-после се предаде пред суетата. Духовника легна под ножа, за да изпъне кожата на лицето си. Но освен, че е заличила бръчките, тя впечатлява и с пухкави устни като на ученичка

Само допреди няколко месеца звездата от сериала „Дяволското гърло” изглеждаше така, както следва да изглежда всяка хубава жена на 44-годишна възраст. Лицето й бе все така красиво, както преди години, но по него вече личаха белезите на времето. Кожата й бе започнала да се отпуска, бръчките около очите бяха много дълбоки, а устните постепенно се спихваха. За това свидетелстват много снимки на звездата. Тя никога не е била пестелива на фотосесии.

Доскоро Теодора Духовникова твърдеше, че никога не би прибягнала до корекции на лицето си. Но очевидно вече е променила мнението си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар