Цветанка Ризова отново се носи на крилете на любовта

Гласувайте за статията

Цветанка Ризова има нов любим

Цветанка Ризова отново се носи на крилете на любовта. Миналата година връзката й с драстично по-младия от нея лекар Веселин Йолов, приключи.

От няколко месеца насам журналистката от BTV често е забелязана в компанията на чаровен господин, който я придружава по светски партита. За последно двамата се появиха на премиерата на новата книга на бившия министър на културата Петър Стоянович, която бе представена в двореца Врана.

Мистериозният мъж до Цветанка Ризова се казва Красимир Недев. По професия той е адвокат и е любител на големите мотори, научи „Ретро“.

Новият любим на водещата има близо 20 години стаж в публицистични предавания, бил е е главен редактор и създател на медия, преди да започне да се занимава с право. Възможно е с Цветанка да се познават от времената, в които Недев е бил част от журналистическия бранш.

Не е ясно кога е пламнала искрата между тях и дали кроят планове за съвместно бъдеще в дългосрочен план. Ризова пази в дълбока тайна случващото се в личния й живот.

С първия й съпруг Анатоли Георгиев, баща на нейния вече пораснал син Георги, се разделиха скандално преди доста години.

След това Цветанка се хвърли в обятията на 12 години по-младият от съпруга й лекар, пише Хотарена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар