Скандал в Бъкингам: Спипаха зет на Елизабет Втора на яхта с модел на бельо (Снимки)

Джак Бруксбанк - зет на Елизабет Втора, бе спипан в скандална компания на яхта край Капри сн. Инстаграм
0

Зет на Елизабет Втора спипан в скандал с модел на бельо

Скандал със зетя на Елизабет Втора се вихри в Англия. Бизнесменът Джак Бруксбанк бе сниман в компанията на италианска манекенка, докато се плацикат след 4-часов „работен“ обяд на яхта. Двойката освен това бе забелязана в компанията на още две красавици – Рейчъл Залис и Мария Бучелати.

За повечето млади бащи първите дни от раждането на детето са свързани с безсънни нощи и смяна на мръсни пелени. Но не и за съпруга на принцеса Йожени. Г-н Джак Бруксбанк прекара уикенда на шикозния средиземноморски остров Капри, посещавайки благотворителен бал под звездите, докато съпругата му си стоеше у дома.

Той е посланик на марката за текила „Casamigos“, както и спонсор на организацията Unicef ​​Summer Gala, където билетите са на цени от £ 8,000 до £ 25,000.

Дни преди събитието, той прекара петък следобед на борда на класическа яхта, изследвайки пещерите и скалите, около брега на Капри.

Към него се присъедини и моделът на бикини Ерика Пелосини, заедно с Рейчъл Залис – бивш редактор на списание „Glamour“, която сега е глобален директор на Casamigos и Мария Бучелати – модел, превърната в посланик на модата.

По-любопитното е, че след като се разхладиха по бански на яхтата, компанията се забавлява и топлес. Ерика дори захвърли горнището, под предлог, че е било влажно. Лошото за компанията бе фактът, че накрая бяха спипани. И то не от някой друг, а от папараци.

Джак Бруксбанк - зет на Елизабет Втора, бе спипан в скандална компания на яхта край Капри сн. Инстаграм
Джак Бруксбанк – зет на Елизабет Втора, бе спипан в скандална компания на яхта край Капри сн. Инстаграм

Скандалът беше огромен и Пелосини по-късно се извини, че си е свалила банския пред очите на Бруксбанк. Освен това тя заяви, че е изключително засрамена от постъпката си. Засега принцеса Йожени не е коментирала случката, а вероятно няма и да го направи. Но ситуацията предизвика спомени за друга една случка отпреди 20 години, която доведе до развод между родителите й. Които също бяха изключително толерантни в брака си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.