Шарлийн Монакска избяга от Монако завинаги? (И защо принцесата вече шест месеца не се връща?)

0

Шарлийн Монакска избяга от Монте Карло

Сбогом Монте Карло, здравей Африка! Вече шест месеца принцесата на Монако Шарлийн не се е връщала в кралския двор. Семейството й я посещава почти непрестанно в родината й, но кракът й не е стъпвал в едно от най-малките княжества в Европа.

Официалната версия на кралското семейство, че принцесата е тежко болна и се бори с опасна инфекция, заради което й се налага да остане на продължителна терапия в Африка, все повече издиша. Нещо повече – самата Шарлийн не си дава особен труд да поддържа фасадата на тежко болна, а на последните снимки направо цъфтеше от здраве. И според мнозина постановката е била първата стъпка от прекъсването на нейните връзки с Монако. Може би завинаги.

От известно време упорито се спекулира, че Албер не е избрал съпругата си по любов, нито тя него. Двамата са сключили споразумение – да живеят първите години от брака си заедно, докато тя му осигури наследник. След което е свободна да се върне в Африка и никога да не се връща в Монако. Шарлийн се опита на няколко пъти да избяга в първите месеци след годежа, заради серия от скандали около Албер. Но кралските адвокати я притиснаха с предбрачния договор, пише „Дейли мейл“. След няколко години двамата успяват да създадат близнаците след серия ин витро процедури, а Шарлийн остана до децата си докато тръгнат на училище. От началото на годината обаче тя почти не е виждана в обществото. Нещо повече – за пълната й еманципация говорят новата визия, прическата, както и фактът, че се премести чак в Африка, където участва в редица инициативи.

Шарлийн избяга от Монако сн. Инстаграм
Шарлийн избяга от Монако сн. Инстаграм

Усилено се говори, че Шарлийн повече няма да се върне в Монако. А наследниците на короната ще посещават майка си в Африка. Пандемията само улесни нейното бягство. И с благословията на Албер, двамата живеят щастливо разделени на цели два континента. Но все пак обвързани от брачните си обети.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.