Бомба: Зрители на бунт срещу панелистите на Гала! (виж тук)

Бунт срещу панелистите на Гала
0

Зрители не искат панелистите на Гала!

Зрителите на „На кафе“ за пореден път изригнаха срещу панелистите и разкритикуваха предаването в социалните мрежи. Този сезон Гала бе обградена с цели шест панелисти. Така предаването удря рекорд по брой водещи, които са водещата са общо осем.

Гала
Бунт срещу панелистите на Гала

Макар предаването вече да е в лятна отпуска и по Нова тв да текат повторения, феновете на сутрешното женско предаване продължават с критиките и се надяват от есента да не виждат на малкия екран Дарин Ангелов, Георги Блажев и Андреа Банда.

„Моля ви, следващия сезон сменете мъжете от панела, спрях да гледам предаването заради тях, а ми беше любимо. Гала е чудесна, но хората около нея ме отказват да гледам На кафе. Заради постоянното кудкудякане и женствените и глуповати мъже на панела предаването става тегаво и изнервящо за гледане.

Вместо да започнеш лежерна утрин с чаша кафе, слушаш/гледаш надвикваници и глупави реплики от мъжете. Моля, поне изберете някакви по-лицеприятни и наистина интелигентни, ако действително се налага да има мъже на панела.

Дарин всеки ден се държи като надрусан, като почнат да се лигавят с АндитУ, дето се самоопределя като Мега сладка-човек се чуди какво стана с хубавото сутрешно предаване“- написа ядосана зрителка на „На кафе“, цитира Хотнюз.бг.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.