А така: Ергенът от Би Ти Ви си има гадже! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Ергенът от Би Ти Ви си има приятелка!

Красивата фитнес инструкторка и инфлуенсър Христиана Парова е последната жена до Виктор Стоянов, за чието сърце ще се борят над 10 дами в предаването“Ергенът“.

ергенът

Ергенът си имал приятелка

Преди ден хубавецът бе официално представен от телевизията, а дамите, решили да го свалят пред камерите, могат да кандидатстват за шоуто до средата на август. Парова се запознава с Виктор преди много години във фитнес залата, тъй като и двамата редовно я посещават, за да ваят тела.

Връзката им продължава повече от 6 години, изпълнени с любов и пътешествия, а Виктор без притеснения гледа сина на Хриси, който е тийнейджър. Не са ясни причините, които са сложили край на сериозната им връзка.

За вестник „България Днес“ от кухнята на предаването издават, че към момента на влизането си в шоуто Стоянов няма официална половинка и е напълно свободен. Дали обаче ергенът наистина няма гадже или от телевизията като представят като свободен само като рекламен трик, за да предизвикат интереса на дамите да се запишат и после да гледат шоуто?

Видно е, че общите снимки на Христи и Виктор стоят в профила му, както и обясненията в любов. Фитнесгуруто има участия в реклами и от години е наясно с правилата с шоу бизнеса. Той може просто да се е съгласил няколко месеца да не афишира любовта си с „със свояга жена“, както я нарича, за да трупа пари от хонорари и рейтинг.

„Доскоро е имал приятелка, популярна дама от фитнес средите, но сърцето му в момента е свободно“, коментират от предаването. Шоуто няма финансова награда, а това, което печели ергенът, е жена до себе си.

Риалитито трябва да завърши с предложение за брак, което не е задължително, а ако избраната дама и ергенът стигнат до съгласие, могат да продължат отношенията си и в реалния живот.

Източник: Хотнюз.бг

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар