Хороскоп за 5 август, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН
Подходящ ден за срещи с хора, на които искате да се харесате. Лесно ще направите добро впечатление – достатъчно е да бъдете естествени и непринудени. Обаянието също ще ви помогне. Благодарение на него ще намерите нови и влиятелни съюзници. В личните си отношения бъдете по-търпеливи.

ТЕЛЕЦ
Днес ще научите много полезни неща. Не се стеснявайте да задавате въпроси – учете се от хората, чийто опит заслужава уважение. Имате шанс да създадете полезни делови връзки. Приятели ще ви зарадват с неочаквани подаръци и добри новини. Вечерта ще ви донесе изненада.

БЛИЗНАЦИ
Напрегнат ден. За да  върви всичко добре и да свършите нещата, които сте планували, трябва да държите емоциите си под контрол. Не се разсейвайте и се доверете на опита, който сте натрупали през годините.  Отношенията ви с близките ще са сложни, но ще успеете да задържите обстановката спокойна.

РАК
Първата половина на деня ще е напрегната. Не всички от вас ще успеят да избегнат разногласията с околните. Ще водите горещи спорове. Ситуацията ще се подобри, ако направите някои компромиси. Намерете време да обсъдите с близките си бъдещи проекти.

ЛЪВ
Ползотворен ден. С колкото по-важни и сериозни неща се захващате, толкова повече са шансовете ви да се справите. Правилно сте оценили приоритетите си и не се увличате от несъществени дейности. Време е да обсъдите въпроси, свързани с работата и бизнеса. Влагайте творчество в заниманията си.

 ДЕВА
Днес и най-обикновените дела ще изискват повече усилия от обичайното. Трудно ще се съсредоточавате. Многото нови задачи ще бъдат предпоставка да реагирате по-бурно от обикновено. Може да се справите със ситуацията и да я използвате в своя полза, ако запазите спокойствие.
Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар