Щерката на Юксел Кадриев му разказа играта (ФОТО)

Гласувайте за статията

Очевидно новинарят не е успял да опази момичето си от съвременните модни течения

Единствената дъщеря на Юксел Кадриев – Габриела, му разказа играта.

Наследницата на новинаря навърши 20 години миналата събота. Изненадващо обаче празникът й бе отбелязан само от майка й Бонка Георгиева-Ласло.

Юксел Кадриев

Очевидно новинарят не е успял да опази момичето си от съвременните модни течения

Оперната певица, която след развода си с Юксел Кадриев създаде ново семейство в съседна Сърбия, поздрави своята наследница. Тя направи това в социалните мрежи и отнесе купища честитки за хубавия повод.

Учудващо обаче с поздравителни думи към Габриела не се обърна татко й Юксел.
Нещо повече – бърза справка на ПИК сочи, че водещият на новините по Би Ти Ви и младата дама не се следват в социалната мрежа Инстаграм. Именно там Габи има чисто нов профил на близо два месеца.

Юксел КадриевТози факт мигом поражда въпроса дали между баща и дъщеря не са прехвърчали за пореден път искри.
Въпреки, че след развода на родителите си ВИП-девойката избра да остане да живее при баща си в София, помежду им неведнъж е имало търкания. Преди години Габи бе попаднала в лоша компания, която с пороците си я бе помъкнала по грешния път. За щастие това е вече в миналото.

Юксел Кадриев обаче не е успял да опази момичето си от съвременните модни течения. Младата дама, която миналото лято бе абитуриентка, може да се похвали с подобрения, каквито вече се срещат във всяка втора жена.

Юксел КадриевОще за завършването си Габи посетила столичен център на естетични процедури, където й направили сочни джуки. От снимките й в Инстаграм изглежда, че не се е разминала само с една доза, тъй като устните й продължават да стоят бухнали.

Освен дългия маникюр, Габриела Кадриева посрещна 20-ия си рожден ден и с татуировка на лявата си ръка. Още от 12-13-годишна мастилените рисунка са й мания. На онази възраст бунтарката поне стряскаше баща си само с татуси-ваденки.

Юксел КадриевМълви се, че новинарят никак не одобрявал тази модата сред младите. Той самият нямал нито един татус по себе си. Не можел обаче да излезе на глава с дъщеря си, която въпреки протестите му успяла да се тауира тайно от него, пише pik.bg.

Юксел Кадриев Юксел Кадриев

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар